1320x480 soderstroms installerat klart

Installerat och klart

Alltid hos Söderströms

Vi hjälper dig hela vägen!

En välutförd installation av din robotgräsklippare kommer låta dig njuta av en välklippt gräsmatta utan problem eller ansträngning under en längre tid.

När det kommer till installationen är det våra egna installatörer som utför jobbet. Vi lämnar full garanti på våra installationer och vi alltid nära till hands om något mot förmodan skulle gå snett. Våra installatörer utför allt från nedgrävning av begränsningskabeln till smidiga lösningar runt hinder och övergångar samt programmering och uppstart av maskinen. Allt för att du som kund ska få en säker installation och en maskin som navigerar felfritt över hela trädgården. Givetvis har vi också avsatt tid till dig som kund för utbildning och genomgång av din nya robot vid installationstillfället, så att du kan känna att du har full kontroll när vår installatör lämnar ditt hem.

Vi använder oss enbart av Husqvarnas originaldelar både vad gäller installationskabel och övriga tillbehör – så vi kan garantera en hållbar installation som håller över tid!

I installerat och klart ingår följande

  • Nöjd-kund-garanti
  • Förmånliga serviceavtal
  • Erfaren installationspersonal
  • Husqvarna originaldelar
Installerat & Klart Skaraborg Installation av Robotgräsklippare

Våra installerat och klart produkter

430X20181

Vill du veta mer om installerat och klart?

Varför ska du välja Söderströms för Automower installerat och klart?

Vi började sälja skogsutrustning för mer än 25 år sedan. Under vår tid i branschen har vi arbetat nära både privata och professionella kunder och på så sätt skapat bra och långsiktiga samarbeten och relationer. Vi har ett samarbete med Husqvarna och vi är en auktoriserad återförsäljare av deras produkter. Vår erfarenhet gör att vi kan fylla vårt sortiment med riktigt kvalitativa produkter från några av marknadens bästa tillverkare. Vi kan produkter, verktyg och utrustning inom skog och trädgård!

soderstroms automower leasingavtal

Vi erbjuder också leasingavtal på alla våra Automowers