Varför CF MOTO?

Fyrhjuling / ATV / UTV

Varför CF MOTO: CFMOTO grundades i Kina 1989 och har sedan dess skapat ett väletablerad och globalt varumärke inom fyrhjulingsbranschen.

Idag är CFMOTO ledande på den svenska marknaden med hela 21% marknadsandelar. Man har sedan 2013 sålt flest fyrhjulingar i Sverige utav alla märken och detta beror mycket på deras oslagbara kvalitet till riktigt konkurrenskraftiga priser.

CFMOTO´s fyrhjulingar håller en hög kvalitet med många smidiga och innovativa funktioner där ett brett sortiment erbjuds från 400-800cc.

CFMOTOS Nyckelord:

  • Hög kvalitet till ett bra pris
  • Komplett sortiment från 400-800cc
  • Sveriges mest sålda ATV
  • En maskin för alla behov, fritid eller arbetsmaskin
  • Starkt fokus på innovation & utveckling
  • Pålitligt och väletablerat märke i Sverige

Vi på Söderströms är auktoriserad återförsäljare av CFMOTO och detta innebär att vi även har en komplett serviceverkstad med välutbildade servicetekniker. Stort lager av fyrhjulingar i en spännande butik så varmt välkommen in!

Köper du en maskin hos oss så hjälper vi dig hela vägen genom köp till service och reparation.

Du kanske också vill läsa om:

Varför CF MOTO?

Varför Varför CF MOTO hos Söderströms?

Vi började sälja skogsutrustning för mer än 25 år sedan. Under vår tid i branschen har vi arbetat nära både privata och professionella kunder och på så sätt kunnat skapa bra och långsiktiga samarbeten och relationer. Vi har ett samarbete med CF Moto och är en auktoriserad återförsäljare av CF produkter. Vår erfarenhet gör att vi kan fylla vårt sortiment med riktigt kvalitativa produkter från några av marknadens bästa tillverkare. Vi kan produkter, verktyg och utrustning inom skog och trädgård!