Servicekit till ATV – Serva din fyrhjuling själv!

Fyrhjuling / ATV / UTV

För dig som vill och kan serva din fyrhjuling själv, har vi på Söderströms tagit fram ett komplett servicekit som innehåller de allra vanligaste delarna som behövs för att du ska kunna utföra servicen själv.

Serviceintervaller

Att kontinuerligt underhålla och sköta servicen på din Fyrhjuling/ATV är väldigt viktigt för att säkerställa att eventuella oväntade fel inte ska uppstå, samt för att du ska få en hållbarare maskin över tid. För att hålla din ATV i gott skick rekommenderar vi att serva din fyrhjuling minst en gång varje år, eller efter 250-300 mil. Serviceintervallen kan skilja något från olika varumärken, första servicen infaller normalt sett tidigare.

Vad ingår i en standardservice?

När man utför en standardservice på sin fyrhjuling/ATV så byts oftast motorolja, luftfilter, tändstift, oljefilter och växellådsolja. Innan du utför en service, dubbelkolla alltid i din servicebok vilken olja du skall använda. Vi vill också påminna om att alltid titta oljastickan efter servicen och även efter en stunds körning.

I alla våra servicepaket ingår alla delar du behöver för att själv kunna utföra servicen hemma, välkommen till oss på Söderströms!

 

Servicekit ATV