Nyhet 550 XP® MARK II & 545 MARK II

Motorsågar

Husqvarna lanserar nu helt nya versioner av de populära motorsågarna 550 XP & 545 som nu fått namnen 550 XP® Mark II och 545 Mark II.

Såga Snabbare  –  Såga längre  –  Såga bättre

Det är inte helt nya sågar vi ser utan man har tagit med sig fördelarna, uppdaterat och byggt om motorsågarna och resultatet blir då – Bättre på alla sätt!

Man har lyckats med att förbättra både vridmomentet och accelerationen vilket har ökat skärförmågan avsevärt.

Sågen 550 XP är redan en av marknadens mest populära sågar för långa och hårda arbetspass i skogen. Detta har man också tagit i bejakande under utvecklingen av Mark II och därför förbättrat både komforten och kontrollen på motorsågen.

Nyheter i kort:

  • Såga snabbare – Med förbättrad acceleration och vridmoment kan du såga mer på kortare tid
  • Såga längre – Ny utformning av luftfilter, förbättrad Air Injection™ och en ny tappning av AutoTune™ gör att du kan såga länge med en säker drifttid
  • Såga bättre – Med användarens behov i centrum har man ökat komforten genom en välbalanserad motorkropp med låg gyrokraft vilket ger en ännu bättre manöverbarhet och hantering av motorsågen.

Dessa två sågar är optimerade och passar utmärkt för fällning, kapning samt kvistning

Husqvarna Leksak Motorsåg 550 XP
Det finns också en leksaks version av denna, till den lilla skogshuggaren

Citat från Husqvarnas Testperson Olivia Eggen, Trädvårdsspecialist om 550 XP® MARK II

”I slutändan handlar det om jobbet i sin helhet. Sågen, kedjan, balansen, trädet man arbetar med … Den här sågen är snabbare och starkare, och man känner bettet. Jag är mer än nöjd med skärförmågan.”

Citat från Husqvarnas Testperson Anton Petersson, Trädvårdsspecialist om nya sågarna:

“Alla Husqvarna-produkter är tåliga och robusta, men 550 XP® Mark II och 545 Mark II känns ännu hållbarare. Driften och funktionen är perfekt och det blir inga oönskade driftstopp, oavsett varvtalet. Jag har använt den när det har varit riktigt varmt utan några problem.”

Varför ska du välja Söderströms för dina Husqvarna Produkter

Vi har 25 års erfarenhet inom skog och trädgård, företaget startade 1 januari 1995 och har sedan dess haft många samarbeten, både professionella och privata. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter.

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på beställningar över 500 kronor (kan skilja sig vid skrymmande varor). Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.