Lövblås eller städmaskin?

Lövblås

Lövblås är en maskin som nästan alla känner till. Men är verkligen ”lövblås” det rätta namnet? Lövblås eller städmaskin, det är frågan.

Vi vill här tipsa om en rad olika användningsområden för denna maskin som inte innefattar löv!

Kolla in vårt stora sortiment av Lövblåsar!

Lövblås eller städmaskin?

Städning

Behöver du sopa uppfarten från grus efter vintern? Städa altanen eller garaget med hjälp av sugfunktionen? Eller gräsmattan från små sten? Rensa hängrännor eller rengöra större ytor? Vad kan då passa bättre än en lövblås!

Tvättning av fordon

När du tvättat din bil, mc, cykel eller vad det nu kan vara fungerar det utmärkt att torka fordonet med hjälp av en blås!

Vintertider

På vintern kan det vara effektivt att blåsa bort nyfallen snö från gångar och uppfarter.

Det dyker säkert upp fler användningsområden för dig. Det är alltså en smidig åretruntmaskin och inte bara en lövblås. Tänk bara på att välja rätt modell för dina behov.

Behöver du hjälp eller tips är du välkommen att höra av dig!

Varför ska du välja Söderströms för din lövblås eller städmaskin?

Vi har 25 års erfarenhet inom skog och trädgård, företaget startade 1 januari 1995 och har sedan dess haft många samarbeten, både professionella och privata. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter.

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på beställningar över 500 kronor (kan skilja sig vid skrymmande varor). Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.