Lär dig om Husqvarnas Batteridrivna Produkter

Tips

Upplev den världsberömda kraften hos Husqvarna i en renare form än någonsin tidigare med Husqvarnas Batteridrivna Produkter. Genom att kombinera deras beprövade expertis med den senaste tekniken kan du enkelt tackla alla utomhusprojekt med Husqvarnas batteridrivna verktyg.

Charge up!

Husqvarnas Batteridrivna Produkter är kraftfulla och enkla att använda för alla behov

Husqvarnas batteridrivna produktlinje innehåller produkter för varje trädgårdsjobb. De har ett intuitivt kontrollpaneler som gör dem lätta att hantera. När du använder en batteridriven maskin kommer du inte bara kunna njuta av de låga vibrationsnivåerna, inga direkta utsläpp och minimala underhållskrav, utan också den nästan helt tysta motorn. Ljudnivån är upp till 13 dB(A) lägre än en bensinmotor.

Du kanske också vill läsa:

Lär dig om Husqvarnas Batteridrivna Produkter

Husqvarnas batterilösningar

Med Husqvarnas intelligent designade, högpresterande 36-volts batterisystem kan du använda ett brett utbud av verktyg optimerade för jobbet med fokus på användaren. Deras långvariga batterier laddas inte bara snabbt, utan du kan enkelt byta verktyg och ändå ha den energi du behöver för att få jobbet gjort tack vare ett flexibelt system.

Husqvarnas Batteridrivna Produkter har digitala lösningar som ger dig kontroll

Låt ditt nästa trädgårdsredskap vara en av Husqvarnas Batteridrivna Produkter med Husqvarna Connect. När du använder den här mobilappen tillsammans med Husqvarnas batteridrivna uppkopplade produkter får du tillgång till allt du behöver för att göra saker smartare. Du får digitala manualer och instruktioner, samt statistik om körtider, laddningsstatus, meddelanden i realtid och mer.

PRAKTISKA – 100i-/200i-produkter

För sporadisk användning och lättare uppgifter i villaträdgårdar. För snabba och enkla arbeten bör du använda Husqvarnas praktiska batteridrivna produkter. De här användarvänliga produkterna är anpassade för enkel hantering utan att kompromissa med effekt eller prestanda.

AVANCERADE – 300i-produkter

För användning i större trädgårdar och områden. För avancerade uppgifter, klippning av större trädgårdar eller beskärning av grova grenar bör du använda Husqvarnas avancerade batteridrivna produkter. De har tekniska lösningar och funktioner som förenklar ditt arbete – varje gång.

PROFESSIONELLA – 500i-produkter

Effekt och prestanda för kontinuerlig och krävande professionell användning. De mest avancerade batteridrivna produkterna i Husqvarnas sortiment har utvecklats för långa och krävande arbetsdagar. Produkterna är hållbara och kraftfulla för att tåla tung och professionell användning och ger en uteffekt som matchar – eller till och med överträffar – de bensindrivna motsvarigheterna.

Söderströms och Husqvarnas Batteridrivna Produkter

Vi började sälja skogsutrustning för mer än 25 år sedan. Under vår tid i branschen har vi arbetat nära både privata och professionella kunder och på så sätt kunnat skapa bra och långsiktiga samarbeten och relationer. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter. Vår erfarenhet gör att vi kan fylla vårt sortiment med riktigt kvalitativa produkter från några av marknadens bästa tillverkare. Vi kan produkter, verktyg och utrustning inom skog och trädgård!