Kindling Cracker – vedklyv i gjutjärn

Månadens vara

Kindling Cracker – vedklyv i gjutjärn

Kindling Cracker är en mycket effektiv och säker vedklyv för dig som har en kamin, eldstad, vedspis eller bastu som behöver fyllas på med ved! Denna prisbelönta och rustika vedklyv gör det både enklare och säkrare för hela familjen att klyva veden till brasan. Du behöver inte heller oroa dig för att olyckan skall vara framme, vedklyven är nämligen så pass säker och enkel att hantera att hela familjen kan hjälpa till, både gammal som ung, liten som stor. Kindling Cracker är det perfekta verktyget för dig som önskar att klyva bras- och tändved utan en farlig yxa!

Kindling Cracker är en riktigt bra hjälpreda som är lätt att använda. Placera vedklyven på ett stabilt underlag, alternativt skruva fast den i en rejäl huggkubbe. Placera därefter vedträ innanför ringen och slå med hjälp av släggan tills den klyvts med hjälp av bladet. Kindling Cracker klarar av att klyva vedträn upp till 16,5 cm i diamater, har du grövre ved så rekommenderar vi att köpa den större modellen.

Förutom vedklyven innehåller paketet även en braständare samt en högkvalitativ hammare med stålhuvud och skaft i trä. Ett perfekt hjälpmedel i vedboden som gör att du klyver din ved med stil!