Husqvarnas Kombimaskiner!

Trädgård

Med Husqvarnas serie av kombitrimmers får du som användare en enorm mångsidighet och produktivitet. Med det snabba kopplingssystemet kan du enkelt byta mellan de olika tillbehören.

På en minut kan du alltså skifta bland de olika tillbehören, från trimmer till borste till häcksax osv.

Med det breda utbudet finns det kombimaskiner som passar både dig som villaägare eller om du arbetar professionellt.

Modeller:

Husqvarna 122 LK:

En mångsidig kombitrimmer som är perfekt för villaägare. Lättstartad med Smart Start®. Har även en stoppkontakt som återställs automatiskt, motor med låg bullernivå och ett delbart riggrör för snabbanslutning av tillbehör. 

Husqvarna 129 LK:

Mångsidig kombitrimmer som har en kraftfull 27 cc. motor och professionell kvalitet – i kombination med fokus på användarvänlighet. För villaägaren som söker en kraftfullare maskin eller för dig som använder maskinen en hel del privat.

Husqvarna 524 LK:

Effektiv grästrimmer med fyrtaktsmotor, rakt riggrör och loop-handtag. Lättstartad med bränslepump och automatisk Smart Start®. 524LK är en kombinationsprodukt, utvecklad för flera olika typer av jobb. Denna trimmer hamnar under kategorin Semi Proffs. För dig om arbetar mycket men inte professionellt.

Husqvarna 525, LK motorenhet:

Husqvarna 525LK är en lättviktstrimmer för yrkesbruk. Maskinen är utrustad med Husqvarnas X-TORQ-motor. 525LK är en kombinationsmaskin som är utvecklad för många olika typer av uppgifter. Flera tillbehör finns tillgängliga.

Husqvarna 535 LK:

En stark kombimaskin för dig som arbetar professionellt eller kräver en maskin med hög prestanda. Maximal prestanda med möjligheten att använda alla tillbehör på ett effektivt sätt.

 

Är du intresserad av en kombimaskin och behöver hjälp med att välja modell eller har några frågor är du välkommen att kontakta oss via chatten eller skicka ett mail till kuntjanst@soderstroms.nu