Husqvarna X-cut Svärd/Kedjekit 1,3mm

Kampanjer

Under januari månad kommer du kunna köpa Husqvarna X-cut Svärd/Kedjekit 1,3 mm till nedsatt pris hos oss på Söderströms.nu.

Paketet innehåller två stycken Husqvarna original motorsågskedjor X-Cut SP33G samt ett Husqvarna original X-Force motorsågssvärd. Dessa svärd och kedjor passar de allra flesta Husqvarna och Jonsered motorsågar.

Svärdet har utvecklats för att för att ge din motorsåg bästa tänkbara prestanda, med en svag kurvform och en liten nosradie får du bättre kontroll över skäret och dessutom mindre kastrisk. Kedjan är framförallt lämpad för dig som kräver en hög skärkapacitet för ett professionellt bruk, denna kedja kommer öka effektiviteten på ditt arbete. 

Vi på Söderströms hjälper dig att göra dig redo, vi levererar allt du behöver för arbetet i skog- och trädgården, välkommen!

Januari Sva%CC%88rdKedjekit2

Varför ska du välja Söderströms för Husqvarna X-cut Svärd/Kedjekit 1,3mmna Produkter

Vi började sälja skogsutrustning för mer än 25 år sedan. Under vår tid i branschen har vi arbetat nära både privata och professionella kunder och på så sätt kunnat skapa bra och långsiktiga samarbeten och relationer. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter. Vår erfarenhet gör att vi kan fylla vårt sortiment med riktigt kvalitativa produkter från några av marknadens bästa tillverkare. Vi kan produkter, verktyg och utrustning inom skog och trädgård!

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på beställningar över 500 kronor (kan skilja sig vid skrymmande varor). Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.