Husqvarna motorsåg 550 Mark II

Motorsågar

Med Husqvarnas motorsåg 550 Mark II kommer du kunna kapa, kvista och fälla träden allt snabbare, längre och bättre på alla tänkbara sätt. Denna motorsåg är ultimat för dig som kräver en stark och lätthanterlig såg för ett effektivt arbete, ett måste att ha med sig för långa dagar i skogen. 550 Mark sågen är basen i en skogshuggares setup men passar dessutom utmärkt för den lilla skogsägaren som vill ha en bra allroundsåg. Husqvarna 550 Mark II är uthållig, kraftfull och enkel att hantera, helt optimerad för den professionella användaren som använder sin såg varje dag. Den slimmade sågkroppen ser till att den dessutom är effektiv och bekväm att hantera under lång tid. 

Vad gör Husqvarnas 550 Mark II till en proffssåg?

Det som skiljer denna såg från många andra modeller är att den har en imponerande skärkapacitet som är marknadens bästa. 550 Mark IIs höga skärprestanda gör den mer effektiv, vilket kort sagt betyder att du kan såga mer på kortare tid. Sågen är även tillverkad för att hålla längre och vara stark nog för att leverera oavsett förhållanden.

Husqvarnas motorsåg 550 Mark II är utrustad med en ny luftfilterutformning som är i  proffsklass, vilket gör den optimal att använda även i extremt dammiga och smutsiga miljöer. Även luftflödet och kylkapaciteten är betydligt bättre än tidigare modeller, vilket är en ordentlig förhöjning av den totala effektiviteten jämfört med tidigare modeller såsom 545-sågarna. 

Husqvarna motorsåg 550 Mark II fokus bild

 

En motorsåg som överträffar dina förväntningar

Tack vare sin välbalanserade sågkropp med låg gyrokraft ger sågen dig en ovanligt bra manövrering och lätt hantering. Jämfört med tidigare modeller har Husqvarna ökat komforten, kontrollen och manövrerbarheten vilket gör att du kan arbeta bättre under längre tidsperioder utan att bli utmattad och trött. De nya funktionerna hjälper dig att dra nytta av all din kunskap och erfarenhet och passar därför perfekt för dig som arbetar professionellt med skogsbruk, helt anpassad efter dig och dina behov. På 550 Mark II modellerna har man dessutom en otroligt bra kylningskapacitet som förlänger motorns livslängd. Det nya kylsystemet har producerats för att ge en tillförlitlig såg i alla tänkbara situationer.  

Husqvarna motorsåg 550 Mark II i skogen

 

Uppvärmda handtag för kalla och blöta arbetsdagar

Husqvarnas motorsåg 550 XPG Mark II är utrustade med uppvärmda handtag som håller dig produktiv hela dagen. De varma handtagen håller händerna varma och ökar således komforten och produktiviteten. Genom att behålla hanterbarheten och kontrollen under hela dagen, ökar man även säkerheten. 

Har du några ytterligare frågor kring Husqvarnas 550 Mark II serien så är du alltid välkommen att höra av dig till oss eller besöka vår markbutik så berättar vi mer.

Varför ska du välja Söderströms för Husqvarna motorsåg 550 Mark II

Vi började sälja skogsutrustning för mer än 25 år sedan. Under vår tid i branschen har vi arbetat nära både privata och professionella kunder och på så sätt kunnat skapa bra och långsiktiga samarbeten och relationer. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter. Vår erfarenhet gör att vi kan fylla vårt sortiment med riktigt kvalitativa produkter från några av marknadens bästa tillverkare. Vi kan produkter, verktyg och utrustning inom skog och trädgård!

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på beställningar över 500 kronor (kan skilja sig vid skrymmande varor). Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.