Gardena Automatisk bevattning

Trädgård

Med Gardena Automatisk bevattning kan du enkelt vattna dina rabatter, trädgårdsland och häckar. Systemet kallas Micro-Drip och kan kompletterad med en bevattningsdator för en helt automatisk användning. För dig som gillar den senaste tekniken kan du även lägga till en Smart Water Control för att appstyra din bevattning.

Micro-Drip-System är ett flexibelt system där du med hjälp av rör, kopplingar och munstycken kan skapa ett anpassat bevattningssystem just för dina ytor. För att få en snabb genomgång hur detta system fungerar KLICKA HÄR

Frigör tid till annat

Ett perfekt sätt att slippa be om hjälp med bevattning när du är borta och du kan vara säker på att dina växter får den bästa skötseln de behöver under tiden.

Vackra planteringar i toppform!

Micro-Drip-Systemet är vattenbesparande, det innebär att de vattnar med precis rätt mängd för att dina växter ska hålla högsta kvalitet. Dessutom kan du med rätt placering av munstyckena vattna precis vid växternas rötter där det gör optimal nytta. Jämför med att vattna på traditionellt vis med kanna eller vattenslang så sparar detta system upp till 70% vatten.

Söderström och Gardena Automatisk bevattning

Vi har 25 års erfarenhet inom skog och trädgård, företaget startade 1 januari 1995 och har sedan dess haft många samarbeten, både professionella och privata. Vi har ett samarbete med Gardena och är en auktoriserad återförsäljare av Gardena produkter. Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på alla beställningar över 500 kronor (kan skilja sig vid skrymmande varor). Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier