Användningsområden till din åkgräsklippare

Gräsklippare

Användningsområden till din åkgräsklippare – mer än bara en gräsklippare

För att på ett enkelt och bekvämt sätt hålla din stora gräsmatta jämn och fin under sommarhalvåret är det nästan ett nödvändigt måste att äga en åkgräsklippare. Men vad många kanske inte tänker på är att en åkgräsklippare har många fantastiska funktioner som kan hjälpa dig att vara effektiv året runt, oavsett underlag. Så varför inte köra en maskin som du kan användas i en mängd olika sammanhang tack vare olika tillbehör.

En traktor i miniformat

Genom att enkelt montera och koppla på olika redskap och tillbehör på din åkgräsklippare kan den bli din kompletta trädgårdsmaskin. En åkgräsklippare kan nämligen användas som en traktor i miniformat då den utför en mängd olika sysslor utan att du behöver anstränga dig nämnvärt, dessutom blir det extra roligt att uträtta det som till vardags är ett lite tyngre arbete. Så som att ploga snö eller att köra bort ved, jord och foder. En åkgräsklippare är dessutom smidigt att plocka fram till de lite mindre uppgifterna, när en stor traktor inte behövs och blir onödig. Ge din gräsklippare nya möjligheter.

Användningsområden till din åkgräsklippare borstning

Olika användningsområden

Många glömmer lätt av att det inte bara är en gräsklippare, utan att den även är en trädgårdstraktor som kan vara en stor hjälpande hand i många situationer som du kanske inte redan har tänkt på. Med en åkgräsklippare kan du bland annat:

▪️Ploga bort snö.

▪️Borsta rent gångbanor och gräsmattor.

▪️Harva bort grus och ogräs på gångar och uppfarter.

▪️Rensa ut trädgården med en lövlastare.

▪️Hacka sönder gräs med en slaghack.

▪️Borttagning av mossa med en mossrivare.

▪️Slunga bort snö med en snöslunga.

▪️Samla upp gräsklipp.

▪️Transportfordon till att förflytta material på gården.

▪️Använda som gödningsspridare.

Användningsområden till din åkgräsklippare snöplogning

Fördelen med fyrhjulsdrivning

Med en fyrhjulsdriven åkgräsklippare behöver du inte använda snökedjor, den kommer nämligen att gå jämt i näst intill alla underlag. Tack vare greppet fastnar den inte heller i backar. Alla våra fyrhjulsdrivna åkgräsklippare är kompakta och har kraftfulla motorer för att kunna utföra tyngre arbete.

Se vårt fulla sortiment av åkgräsklippare och tillbehör här.

Söderströms och Användningsområden till din åkgräsklippare

Vi började sälja skogsutrustning för mer än 25 år sedan. Under vår tid i branschen har vi arbetat nära både privata och professionella kunder och på så sätt kunnat skapa bra och långsiktiga samarbeten och relationer. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter. Vår erfarenhet gör att vi kan fylla vårt sortiment med riktigt kvalitativa produkter från några av marknadens bästa tillverkare. Vi kan produkter, verktyg och utrustning inom skog och trädgård!

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på beställningar över 500 kronor (kan skilja sig vid skrymmande varor). Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.