Välkommen Suzuki fyrhjulingar

Övrigt

Välkommen Suzuki

Det är med glädje vi nu välkomnar ännu ett märke till vårt utbud på arbetsmaskiner. I dagarna kunde vi presente hela sex olika modeller från Suzuki. Modellerna Quadsport Z50 och Z90 är främst inriktade på sport och nöje för de med lite lägre åldrar. Detta medan de klassiska Kingquadmaskinerna  verkligen gör skäl för namnet som arbetsmaskin. De tar sig fram nästan var som helst och har de egenskaper som efterfrågas på arbetsmaskiner som exempelvis fyrhjulsdrift, starka strålkastare och servostyrning. 

För de som både vill ha rikligt med kraft och inte vill tumma på utseendet måste Suzuki 750XP Estate Edition rekommenderas. 

Som vanligt erbjuder vi finansiering via exempelvis Wasa Kredit och behöver du transport ordnar vi detta både vi nyköp och vid behov av service. Vid nyköp ingår Suzuki 5års garanti och skulle problem uppstå står verkstaden med mekanikerna villiga att hjälpa till. 

Välkommen in till butiken eller kika in på Suzukis hemsida. Här bjuds det både på mer information om fordonen och en härlig Showroom med mängder av bilder som visar arbetsmaskinerna ”in action”