Service & inbyten av åkgräsklippare

Gräsklippare

Service & inbyten av åkgräsklippare: Har du en Stiga, Mtd eller Cub Cadet?

Vi utför service och reparationer på alla dessa märken i vår serviceverkstad på Söderströms.

Se till att ha en fräsch och nyservad maskin nu till våren när gräset börjar växa. Vill du ha hjälp med transport till och från verkstaden så hjälper vi gärna till med det också.

Byt in din gamla åkgräsklippare

Just nu tar vi extra bra betalt för inbyte av din åkgräsklippare. Är din maskin för gammal, inte längre värd att reparera eller är du bara intresserad av att byta upp dig mot en bättre maskin? Då kan du enkelt byta in den hos oss och samtidigt skaffa en ny modell som passar just dina behov. Vi har alltid ett stort sortiment av åkgräsklippare i lager.

Leasing

En nyhet hos oss på Söderströms i år. Vi erbjuder nu både dig som privatperson eller företag att leasa din maskin. Du får då en fast månadskostnad där finansiering och service ingår. Ett riktigt bra och förmånligt val för dig som vill ha ett bekymmersfritt ägande.

Välkommen in så berättar vi mer!

Vill du boka service kan du göra det via vår hemsida BOKA HÄR. Annars är du välkommen in eller kontakta oss via mail eller telefon

Service & inbyten av åkgräsklippare

Varför ska du välja Söderströms för din Service & inbyten av åkgräsklippare

Vi har 25 års erfarenhet inom skog och trädgård, företaget startade 1 januari 1995 och har sedan dess haft många samarbeten, både professionella och privata. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter.

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på beställningar över 500 kronor (kan skilja sig vid skrymmande varor). Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.