Ledigt jobb – Kommersiell e-handelsansvarig

Lediga jobb

Om företaget

Söderströms Skog & Trädgård startade år 1995 och har sedan dess utvecklats till en av Sveriges största och mest välsorterade butik och e-handel inom skog, trädgård och ATV. Med stor erfarenhet och många år i branschen är vi måna om att våra kunder ska vara nöjda med sitt köp i många år framöver. Kvalitet är vår röda tråd och genom att alltid sätta kunden i fokus och utgå från dennes behov ska vi tillfredsställa och om möjligt överträffa kundens krav och förväntningar. Vi är en arbetsplats med stark tillväxt i en snabb utvecklingstakt, därför söker vi nu en kommersiell e-handelsansvarig som vill hjälpa till att driva vår e-handel framåt.

Om tjänsten

Med övergripande ansvar för vår e-handel kommer dina främsta arbetsuppgifter bestå av att driva försäljning online, utveckla de digitala affärerna samt bygga marknadsstrategier tillsammans med företagets marknadsavdelning. Du kommer ansvara för att driva och underhålla online-försäljningen med kundupplevelsen i fokus samt genomföra produktuppdateringar med planering av innehåll och kampanjer.

Exempel på arbetsuppgifter:

– Löpande underhåll och uppdatering av produkter.

– Planera och producera innehåll för e-handel.

– Stötta marknadsavdelningen med kampanjer och produktmaterial.

– Hantera kampanjer och aktiviteter med syfte att konvertera och skapa merförsäljning.

Om dig

Du är en strukturerad, självgående och lösningsorienterad person som gillar att ta eget ansvar och som vill driva och utveckla onlineförsäljning med kundupplevelsen i fokus. Som person har du ett genuint intresse för e-handel eller försäljning med ett starkt eget driv och noggrannhet. Meriterande om du har en analytisk förmåga att arbeta mot uppföljning och analys av beteendemönster och kunddata för att säkerställa att produktinformation och budskap når fram och engagerar målgruppen, för att därefter omvandla det till förbättringsåtgärder. Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper inom WordPress, WooCommerce och Photoshop, du får även gärna vara bekant med begreppet SEO och hur det fungerar. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Skövde och förväntas tillträdas snarast möjligt enl. ök. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss. Skicka in din ansökan till info@soderstroms.nu